Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayernilla hyvä arpaonni Mestarien liigassa – muilla saksalaisilla ei

Kirjoittaja: — 15/12/2014

Saksalaisjoukkueita on tänä vuonna Mestarien liigan neljännesvälierissä mukana peräti neljä kappaletta. Yhdellä kävi arvonnoissa onni, kolmesta muusta ei voi sanoa samaa

Bayern Münchenille arvottiin vastaan Shakhtar Donetsk. Ukrainalaisjoukkue oli H-lohkon kakkonen, ja lähtökohtaisesti sen pitäisi olla Bayernille suupala. Borussia Dortmund voitti Bayernin tavoin oman lohkonsa, mutta sen arpaonni ei ollut yhtä suosiollinen. Dortmund kohtaa neljännevälierissä Italian Serie A:ta johtavan Juventuksen.

Vielä huonompi arpaonni oli Schalkella, joka saa vastaansa ainoan puhtaan pelin joukkueen, Real Madridin. Kovin paljon helpompi ei ole Bayer Leverkuseninkaan vastus, sillä joukkue kohtaa Espanjan hallitsevan mestarin ja Mestarien liigan viime kauden finalistin, Atlético Madridin.

Neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 17.-18. ja 24.-25. helmikuuta. Toiset osaottelut ovat vuorossa 10.-11. ja 17.-18. maaliskuuta. Bayern ja Dortmund aloittavat lohkovoittajina vieraskentällä. Leverkusen ja Schalke sen sijaan pelaavat ensimmäisen osaottelun kotonaan.

Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparit

Chelsea – PSG
Barcelona – Manchester City
Atlético Madrid – Bayer Leverkusen
Borussia Dortmund – Juventus
Real Madrid – Schalke
Bayern München – Shakhtar Donetsk
Monaco – Arsenal
Porto – Basel

loading comments...