Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburg jäi tasapeliin Paderbornia vastaan

Kirjoittaja: — 14/12/2014

Bundeligan 15. kierroksen suurin yllätys nähtiin Volkswagen-Arenalla, kun VfL Wolfsburg jäi lukuisista paikoistaan huolimatta tasapeliin SC Paderbornia vastaan.

Vierailijat olivat alusta lähtien ottava osapuoli. Vartin pelin jälkeen Bas Dost pääsi laukomaan, mutta Lukas Kruse teki illan ensimmäisen loistotorjuntansa.

Wolfsburg siityi johtoon pari minuuttia myöhemmin. Ivan Perišić keskitti takakulmalle Vierinhalle, joka puski maalin eteen tavoitellen Dostia. Pallo ei päätynyt holllantilaiselle, mutta epäonnekseen Paderborn-puolustaja Rafa ohjasi pallon omaan maaliin.

Wolfsburg näytti menevän menojaan, kun noin puolen tunnin kohdalla pallo vietiin pilkulle. Perišić kuitenkin epäonnistui yrityksessään. Vain hetkeä myöhemmin Dost pommitti pallon ylärimaan.

Paderborn tasoitti toisen puoliajan alussa, kun Alban Meha sijoitti pilkun Diego Benaglion selän taakse. Ottelun kuva ei maalista varsinaisesti muuttunut. Wolfsburg painoi päälle, ja vierailijat puolustivat uhrautuvasti.

Ottelun hahmo oli Lukas Kruse. Mies teki torjunnoillaan mm. Naldon, Maximilian Arnoldin ja Nicklas Bendtnerin aikeet tyhjiksi. Paderborn sinnitteli, ja lopulta tuomarin pilli soi ottelun päättymisen merkiksi.

Tasapelistä huolimatta Wolfsburg on toisena kuusi pistettä Bayer Leverkusenin edellä. Paderborn on kymmenentenä.

loading comments...