Freiburg avasi voittotilinsä – Paderborn jatkaa huikeaa menoaan

Kirjoittaja: — 02/11/2014

Bundesligan kymmenennen kierroksen viimeiset ottelut pelattiin sunnuntai-iltana. Paderborn päihitti kotonaan Hertha Berlini ja SC Freiburg otti kauden ensimmäisen voittonsa Kölnissä.

Paderborn aloitti maalinteon noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun Marvin Bakalorz iski pallon verkon perukoille 15 metristä.

Salomon Kalou puski Hertha Berlinin tasoihin 42. minuutilla. Maalin jälkeen ottelu oli Paderbornin, eikä voittomaalia tarvinnut odottaa, kun Elias Kachunga puski kotijoukkueen johtoon toisen puoliajan alussa.

Vartti ennen loppua Alban Meha iski maalin ensimmäisessä Bundesliga-ottelussaan. Albanialainen pelasi näppärän seinän Kachungan kanssa, ja pamautti sydemmensä kyllyydestä alakulmaan ottelun päätösnumeroiksi 3-1.

Kölnissä nähtiin vauhdikas ottelu, ja tilanteita riitti kummassakin päässä. Maaliin pallo saatiin kuitenkin vain kerran, kun Vladimír Darida viimeisteli rangaistuspotkusta toisen puoliajan alussa oikeaan alakulmaan.

Toimittajan sana

Paderbornilta todella energinen esitys. Hertha Berlin oli käytännössä joka osa-aluuella jäljessä. André Breitenreiter on tehnyt vakuuttavaa jälkeä sarjanousijan peräsimessä. Voiton myötä joukkue nousi jo seitsemänneksi!

Kölnillä oli paikkansa, mutta kotona pitäisi pystyä parempaan. Joukkue kyllä taisteli tuttuun tapaan, mutta 1.Bundesligassa ei oteta viikosta toiseen pisteitä pelkästään hyvällä tsempillä. Freiburg pelasi oikeastaan ihan ihan hyvin siihen nähden, ettei joukkue ole voittanut vielä otteluakaan. Tänään sillä oli mahdollisuudet tappaa peli hyvissä ajoin.