HSV palasi voittojen tielle – Leverkusen haki pisteet Berliinistä

Kirjoittaja: — 04/02/2015

Keskiviikko iltana pelattiin kaikkiaan viisi Bundesliga-ottelua, mutta yhtään kotivoittoa ei nähty. Werder Bremen, Bayer Leverkusen, FC Augsburg ja Hamburger SV venyivät vierasvoittoihin. 1.FC Köln ja VfB Stuttgart tasasivat pisteet.

Kehnosti viikonloppuna esiintynyt Hertha Berlin oli kesy myös kotonaan. Bayer Leverkusen voitti berliiniläiset 0-1. Ottelun ainoa maali nähtiin toisen puoliajan alussa. Wendell löysi upean kuljetuksen päätteksi keskityksellään maalin edestä Stefan Kießlingin, joka survoi pallon maaliin.

Hamburger SV oli ennen illan ottelua osunut vain yhdeksään kertaa koko kauden aikana. Nyt joukkue sai pallon kolmesti huonovireisen SC Paderbornin maaliin, kun joukke voitti vieraissa 0-3. Rafael van der Vaart vei HSV:n rangaistuspotkusta johtoon jo ottelun toisella minuutilla. Ottelun ratkaisu nähtiin noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Marcell Jansen sijoitti pallon kulmapotkun jälkitilaantesta alanurkkaan. Ottelun viimeinen maali oli yksi kierroksen komeimpia. Jansen niputti laidallaan kaksi puolustajaa, ja keskitti Artjoms Rudnevsin päähän, joka tiputti pallon Zoltán Stieberille, jonka laukaus painui maalin kattoon.

FC Köln ja VfB Stuttgart jäivät maalittomaan tasapeliin.