Sensaatiojoukkue Augsburg haki pisteet Dortmundista

Kirjoittaja: — 04/02/2015

Borussia Dortmundin surullinen vire saa jatkoa. Keskiviikkona joukkue hävisi kotonaan FC Augsburgille maalein 0-1.

Borussia Dortmund hallitsi ottelua avauspuoliskolla, mutta huippuvaarallisia paikkoja se ei saanut luotua. Marco Reusin kuti noin vartin kohdilla painui takakulmasta hieman ohi.

Sama mies pääsi laukomaan kymmenisen minuuttia myöhemmin puolittaisesta läpiajosta, mutta lopputulosta ei ikinä päästy näkemään, sillä Pierre-Emerick Aubameyang ohjasi pallon paitsioasemasta maaliin. Tauolle lähdettiin 0-0-tilateensta.

Toisen puoliajan alussa Westfalenin yleisö sai tuta sen, mihin se on jo tällä kaudella tottunutkin.  Halil Altıntop rynnisti koko Dortmund-puolustuksen ohi rangaistusalueelle. Pallo pomppi flipperin päätteeksi Raul Bohadillalle, joka sijoitti pelivälineen verkon perukoille.

Dortmund sai vielä tasoitusta, kun Augsburg-puolustaja Christoph Janker sai punaisen kortin revittyään läpiajoon karkaamassa ollutta Aubameyangia.

Sekään ei auttanut isäntiä. Alex Manninger venyi lopussa vielä muutamaan upeaan torjuntaa, joten pisteet matkasivat Augsburgiin.

Dortmund on edelleen pakan pohjimmaisena. Augsburg on upeasti neljäntenä.