Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Paderborn yllätti Hannoverin vieraissa – Alban Mehalta huikea vaparipommi

Kirjoittaja: — 15/02/2015

SC Paderbornin kevätpuolisko on alkanut kehnoissa merkeissä, mutta sunnuntai-iltana se kävi hakemassa tärkeät pisteet Hannoverista maalein 1-2.

Isännät pitivät palloa 63 prosenttisesti, mutta maalipaikat jakautuivat suht tasan.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 66. minuutilla, ja siitä vastasi kotijoukkueen Marcelo. Joselu jatkoi päällään sivuvaparin Marcelolle, joka viimeisteli suoraan ilmasta sisäsyrjällään etukulmaan.

Hieman yllättäen Paderborn kuitenkin käänsi ottelun itselleen noin kymmenessä minuutissa. Ensin Srđan Lakić puski vierailijat tasoihin ja hetkeä myöhemmin nähtiin yksi kierroksen komeimminsta osumista, kun Alban Mehan kierteinen vapaapotku reilusta 20 metristä upposi vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan.

Hannover ei osumasta enää toipunut. Joukkue on nyt kymmenentenä. Paderborn on toiseksi viimeisenä.

Mehan maali on toistaiseksi katsottavissa täältä.