Mönchengladbach haki pisteen Leverkusenista

Kirjoittaja: — 14/12/2014

Bundesligassa pelattiin sunnuntaina kuuden pisteen ottelu BayArenalla Bayer Leverkusenin ja Borussia Mönchengladbachin välillä. Kummatkin joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen, joten pisteet jaettiin.

Kotijoukkue oli ottelussa hallitseva osapuoli, mutta vierailijat pääsivät ensimmäiseen kunnon tekopaikkaan, kun Patrick Herrmann laukoi niukasti ohi.

Noin 20 minuutin pelin jälkeen Leverkusen siirtyi johtoon upealla osumalla. Stefan Kießling jatkoi Bernd Lenon pitkän avauksen Hakan Çalhanoğlulle, joka nappasi vauhdista pallon jalkaansa ja laukoi hienon laukauksen Yann Sommerin yli takayläkulmaan.

Kießling ja Emir Spahić olivat lähellä onnistua, mutta vieriailijoiden puolustus ja Sommer tekivät tarvittavan maalin estämiseksi.

Mönchengladbach nousi tasoihin 40. minuutilla, kun Roel Brouwers irtosi Spahićin vartionnista, ja jatkoi Thorgan Hazardin kulmapotkun oikealla jalallaan alanurkkaan. Hollantilainen oli onnistua myös toisella puoliajalla kulmapotkusta, mutta yritys viuhui hieman maalin yli. Sen lähemmäksi maalintekoa ei toisella jaksolla päästy.

Viikonlopun jälkeen Leverkusen, Mönchengladbach ja FC Augsburg ovat tasapisteissä sijoilla 3-5.