Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Mönchengladbachin topparipari uusiksi

Kirjoittaja: — 06/10/2013

Vielä lauantai-iltapäivään saakka itävaltalainen Martin Stranzl ja espanjalainen Alvaro Domínguez olivat pelanneet täydet minuutit Borussia Mönchengladbachin keskuspuolustuksessa. Gladbachin onnekkaalla 2-0-voitolla Borussia Dortmundista oli kuitenkin hintansa, sillä topparipari meni rikki Domínguezin särjettyä olkapäänsä taistelun tuoksinassa.

24-vuotias madridilainen rikkoi olkapäänsä toisen puoliajan alussa kaksinkamppailussa Robert Lewandowskin kanssa. Tarkempi diagnoosi kertoi Domínguezin solisluun murtuneen ja hänet leikattiinkin jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Espanjalaisen arvioidaan olevan sivussa tositoimista 10-12 viikkoa, eli paluu tapahtunee vasta joulutauon jälkeen.

– Tähän saakka olemme säästyneet tällä kaudella pahoilta loukkaantumisilta, mutta valitettavasti nekin kuuluvat jalkapalloon. Alvaron putoaminen kokoonpanosta on luonnollisesti meille erittäin kova paikka. Nyt hänen terveytensä on etusijalla. Toivomme tietenkin, että toipuminen etenee hyvin ja Alvaro on pian taas käytettävissämme, Mönchengladbachin päävalmentaja Lucien Favre kommentoi Kickerissä.

Domínguezin paikan Stranzlin rinnalla otti Dortmund-ottelussa kokenut hollantilainen Roel Brouwers. Brouwers on edustanut Mönchengladbachia jo vuodesta 2007 lähtien ja hän tulleekin saamaan kosolti luottoa loppusyksyn otteluissa. Samalla voisi olettaa, että vaihtopenkille haetaan vahvistusta Mönchengladbachin kakkosjoukkueesta. Tämä tarkoittanee luultavasti sitä, että lahtelaislähtöisen Joel Meron vastuu reservijoukkueessa kasvaa.

loading comments...