Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Saksan cupissa jymy-yllätys lähellä – Bayer Leverkusen tiputti FC Magdeburgin julmalla tavalla

Kirjoittaja: — 29/10/2014

Tiistaiset yllätykset cupissa olivat saada jatkoa myös keskiviikkona. Illan ensimmäisissä otteluissa nähtiin melkoinen trilleri, kun neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava FC Magdeburg johti Bayer Leverkusenia vielä jatkoajalla, mutta tippui lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Ottelu alkoi odotusten mukaisesti, kun Hakan Çalhanoğlu vei vapaapotkusta vierailijat johtoon jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Christoph Siefkes toi kotjoukkueen tasoihin 28. minuutilla.

Maalit olivat tiukassa, ja Leverkusen hankaloitti omaa tilannettaan, kun Heung-Min Son nappasi punaisen kortin varsinaisen peliajan lopussa.

Jatkoajan toisella puoliskolla kotiyleisö repesi, kun Niklas Brandt pommitti Magdeburgin johtoon upealla laukauksella 20 metristä.

Vain neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Kyriakos Papadopoulos puski Leverkusenin kuitenkin tasoihin.

Rankkarikisassa Magdeburgille syötettiin karvainta mahdollista kalkkia. Joukkueen maalivahti Jan Glinker oli torjunut neljän laukauksen jälkeen kahdesti, ja kotijoukkueella oli vielä kaksi vetäjää jäljellä. Kummatkin kuitenkin epäonnstuivat, ja kun Leverkusen onnistui omassa yrityksessään, mentiin jatkolaukauksille. Ensimmäiset laukojat onnistuivat, ja Leverkusen Tin Jedvaj sysäsi maalillaan paineet Lars Fuchisille. Bernd Leno torjui miehen heppoisen yrityksen, ja näin Leverkusen paineli 16 parhaan joukkoon.

Samaan aikaan pelatuissa otteluissa Freiburg tiputti TSV 1860 Münchenin. Admir Mehmedi iski hattutempun joukkueen voittaessa 5-2.

RB Leipzig nousi viime hetkillä tasoihin Auea vastaan kotonaan, ja lopulta joukkue käänsi pelin jatkoajalla itselleen. Eintracht Braunschweig puolestaan tiputti Wuzburgeri Kickersin.

Saksan cup keskiviikkona

TSV München 1860 (2. Bundesliga) – SC Freiburg (1. Bundesliga) 2-5

Wuzburger Kickers (Regionalliga) – Eintracht Braunschweig (2. Bundesliga) 0-1

1. FC Madgeburg (Regionalliga) – Bayer Leverkusen (1.Bundesliga) 2-2 (4-5 rp)

RB Leipzig (2. Bundesliga) – FC Erzgebirge Aue (2. Bundesliga) 3-1 JA.

Eintracht Frankfurt (1. Bundesliga) – Borussia Mönchengladbach (1. Bundesliga) 21:30

Hamburger SV (1. Bundesliga) – Bayern München (1. Bundesliga) 21:30

VfL Wolfsburg (1. Bundesliga) – 1. FC Heidenheim (2. Bundesliga) 21:30

Hoffenheim (1. Bundesliga) – FSV Frankfurt (2. Bundesliga) 21:30