Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Freiburgin avausvoiton metsästys jatkuu

Kirjoittaja: — 22/09/2013

Erittäin nihkeästi kautensa aloittanut SC Freiburg jäi edelleen nuolemaan näppejään ja päästi vastustajansa jo kolmannessa peräkkäisessä ottelussa nousemaan tappioasemasta tasoihin. Viime kauden vitonen on jumittunut putoajan paikalle, kun syyskaudesta on pelattu kolmasosa.

Freiburgin johtomaali syntyi jo kuudennella peliminuutilla Admir Mehmedin juostua Hertha Berlinin puolustukselta karkuun. Maali oli Mehmedille kauden toinen. 20 minuutin kohdalla Hertha sai lisää huonoja uutisia, kun luottotoppari John Anthony Brooks jouduttiin ottamaan pois kentältä kyynärpäävamman takia. Brooksin paikkaajaksi juoksi 36-vuotias georgialainen Levan Kobiashvili.

Herthan onnistui nousta tasatilanteeseen vielä ennen taukovihellystä. Ronny heitti pitkän sivurajaheiton rangaistusalueella, jossa Norjan maajoukkuemies Per Ciljan Skjelbred oli kärppänä paikalla ja liukui pelivälineen maalin sisälle. Maali oli Skjelbredin ensimmäinen bundesliigaosuma.

Ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Freiburg oli vielä erittäin lähellä voitto-osumaa. Gelson Fernandes laukoi pallon puolittaisesta läpiajostaan Hertha-maalin tolppaan ja seuranneesta kulmapotkusta Matthias Ginter puskee pelivälineen niukasti maalin ohi. Tasapelin myötä Hertha vankisti asemiaan sarjan keskikastissa ja Freiburgissa paine sen kuin kasvaa.

loading comments...