Freiburgille kauden ensimmäinen kotivoitto

Kirjoittaja: — 22/12/2013

SC Freiburgin synkkä kausi sai valonpilkahduksen sopivasti juuri ennen joulua. Bundesliigan eteläisin joukkue kaatoi Hannoverin syyskauden päätöksessään maalein 2-1. Isäntien sankariksi kohosi molemmat maalit viimeistellyt sveitsiläishyökkääjä Admir Mehmedi.

Ottelun toinen puoliaika oli vahvaa vieraiden hallintaa, mutta tehottomuus vaivasi vakavista maalintekovaikeuksista kärsivää Hannoveria. Freiburgin maalilla Oliver Baumann pelasi vahvan ottelun. Baumannin ainoa erehdys sattui lisäajan kolmannella minuutilla, jolloin Leonardo Bittencourt pääsi puskemaan vieraiden lohtumaalin.

Hannoverin vieraspelaaminen oli kauden ensipuoliskolla surkeaa, sillä se hävisi kaikki kahdeksan matkapeliään yhteismaalierolla 6-20. Putoamiskarsijan paikalla oleva Freiburg on tuloksen myötä enää neljän pisteen päässä Hannoverista.