Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Freiburg nousuvireessä – “mitään ei vielä saavutettu”

Kirjoittaja: — 22/03/2014

Freiburg on viikossa kohennellut asemiaan Bundesliigan häntäpään taistelussa merkittävästi. Viikko sitten kaatui Eintracht Frankfurt vieraissa komeasti 4-1 ja jatkoa seurasi perjantai-iltana, kun Werder Bremen kukistui Mage-Solar-Stadionilla maalein 3-1.

Ensimmäinen puoliaika ei Julian Schusterin 15. minuutilla komeasti laukoman 1-0-maalin lisäksi ihmeitä tarjonnut, mutta toisen puoliajan alussa alkoi tapahtua. Vauhtia peliin tuli selvästi lisää ja myös tilanteita alkoi syntyä.

Toista maalia ei tarvinnut kauaa odotella ja asialla oli jälleen Freiburg. Felix Klaus laukoi Admir Mehmedin syötöstä 2-0 ja sama kaksikko oli asialla vain reilu viisi minuuttia myöhemmin; nyt Klaus teki esityön ja Mehmedi viimeisteli.

Werder näytti alistuneelta ja vaikka Freiburg-toppari Matthias Ginterin virheen seurauksena vaihtomies Nils Petersen pääsi 70. minuutilla kaventamaan, kunnon loppukiriin tämä ei Werderiä siivittänyt, vaan Freiburg piti johtonsa helposti loppuun saakka.

– Pyrimme pelaamaan jalkapalloa ja joukkue esiintyi rohkeasti. Se ei ole ihan yksinkertaista, kun on sarjataulukossa siellä missä me olemme. Voitto oli ansaittu, pelasimme hyvän ottelun, Freiburg-luotsi Christian Streich sanoi seuran verkkosivuilla.

– Emme ole kuitenkaan vielä saavuttaneet mitään.

Yksi illan hahmoista oli Mehmedi, joka palasi vielä viikon takaiseen voittoon.

– Edellinen voitto Frankfurtissa oli erittäin tärkeä moraalin kannalta ja olemme tietysti tyytyväisiä, että saimme jälleen kolme pistettä. Emme saa kuitenkaan tuudittautua tähän, myös Mehmedi muistutti.

loading comments...