Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Freiburg ja Werder avaavat viikonlopun – ”joka piste tarvitaan”

Kirjoittaja: — 21/03/2014

Bundesliigan viikonlopun avausottelussa perjantai-iltana kohtaavat karsijan paikalla majaileva SC Freiburg ja seitsemän pistettä edellä sijalla 12. oleva Werder Bremen. Bremeniläistenkään sarjapaikka ei ole vielä lainkaan varma, joten pisteistä taistellaan taatusti tiukasti.

Werder on viime kierroksilla saanut hankittua hiukan eroa putoamistaisteluun. Viisi perättäistä ottelua tappioitta ei ole jäänyt huomaamatta Freiburgissakaan.

– Bremen on saanut pelinsä tasapainoon viime viikkoina ja pelaa hyvin tiiviisti. Meillä pitää olla kärsivällisyyttä, meidän pitää olla hereillä ja pistää kaikki peliin, niin saatamme jälleen saada tulosta, puntaroi Freiburg-luotsi Christian Streich seuran verkkosivuilla.

Ottelun panokset ovat selkeinä mielessä myös Freiburgin pelaajilla, jotka ammentavat uskoa viikon takaisesta komeasta 4-1-vierasvoitosta Eintracht Frankfurtia vastaan.

– Paljon on pelissä, kumpikin joukkue tarvitsee jokaisen pisteen. Tästä lähtökohdasta kyse on erittäin tärkeästä pelistä, jonka luonnollisesti haluamme kääntää eduksemme, sanoo puolustaja Matthias Ginter.

– Voitto viime viikolla antoi meille nostetta ja saman vireen haluamme mukaan nyt myös tähän seuraavaan peliin, säesti Oliver Sorg.

loading comments...