Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bayern München jatkamaan putkea – ”Hyvällä pelillä voitamme”

Kirjoittaja: — 27/08/2013

Edessä olevan UEFA Super Cupin takia Bayern München pelaa Bundesliigakauden neljännen kierroksen ottelunsa jo tiistaina Freiburgin vieraana. FCB-luotsi Pep Guardiola suitsutti vastustajaa ennakkoon, mutta uskoi samaan hengenvetoon omiinsa vahvasti.

– He [Freiburg] esiintyivät uskomattomasti viime kaudella. Freiburg luo todella vahvasti painetta ylöspäin, puolustaa aggressiivisesti ja rakentaa peliä hyvin. Meidän on pelattava hyvin, mutta jos siinä onnistumme, voitamme, Guardiola pyöritteli FCB:n verkkosivuilla.

– Haluamme jatkaa putkeamme, espanjalainen viittasi alkukauden kolmeen perättäisvoittoon.

Alla on derby Nürnbergia vastaan viikonlopulta ja pelitahti tiukka. Bayern joutuu lähtemään otteluun ilman loukkaantuneita Holger Badstuberia, Thiagoa ja Javi Martinezia, mikä hiukan kaventaa Guardiolan valinnanmahdollisuuksia. Guardiola ei sulkenut pois rotaatiota, mutta ei toisaalta ottelun aattona halunnut sitä varmaksi vahvistaakaan.

Freiburgin kausi puolestaan on alkanut hiukan kompastellen. Viikonlopun 3-3-tasapeli Hoffenheimia vastaan toi vasta kauden avauspisteen. Freiburgilta ovat varmuudella sivussa Vegar Eggen Hedenstad, Marco Terrazzino, Vaclav Pilar ja Hendrick Zuck loukkaantumisten takia sekä pelikieltoa kärsivät Francis Coquelin ja Admir Mehmedi. Kun vielä Fallou Diagnen ja Mike Hanken pelikunto ratkeaa vasta ottelun alla, on päävalmentaja Christian Streichilla varsin vajaa pakka käytössään.

– Me emme saa turhautua, vaikka emme pystyisi niin paljon palloa pitämäänkään. Tietysti haluamme pelata myös itse ja meidän pitää taistella joka pallosta ja hakea sitten paikkoja päästä hyökkäämään, Streich maalaili ennakkoon Freiburgin verkkosivuilla.

loading comments...