Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kriisiseurat vastakkain lauantaina – taistelu säilymisestä yhä kireämpää

Kirjoittaja: — 22/03/2014

Bundesliigan lauantain kuudessa ottelussa ratkotaan paljon asioita kärkipäässä Bayern Münchenin takana, mutta ehkä suurin ennakkohuomio kohdistuu kuitenkin kahden pahasti kontanneen joukkueen eli Stuttgartin ja HSV:n kohtaamiseen.

Freiburgin perjantainen voitto ei ainakaan helpottanut kaksikon tilannetta ja lauantaihin lähdetään asetelmasta, jossa Stuttgart majailee kaksi pistettä putoamisviivan huonommalla puolella ja HSV puolestaan keikkuu juuri tuon viivan toisella puolella maalieron turvin karsijan paikan yläpuolella.

– Siitä tulee kuumaverinen kohtaaminen. Stuttgartilaiset tietävät myös että pelataan ratkaisupelejä ja he heittävät kaiken peliin lyödäksemme meidät, ennakoi HSV:n päävalmentaja Mirko Slomka seuran verkkosivuilla.

HSV otti viikko sitten elintärkeän voiton Nürnbergista ja Stuttgart puolestaan venyi pistejakoon Werder Bremenin vieraana.

Säilymistaistelun musta hevonen on edelleen jumbosijalla oleva, mutta sitkeästi muiden varjona pysyttelevä Eintracht Braunschweig, joka matkaa lauantaina pahasti kolhitun Schalken vieraaksi. Isännät taistelevat suorasta paikasta Mestarien liigaan, joten kokoonpanopulmista huolimatta mitään ei ole odotettavissa ilmaiseksi.

– Schalke on suosikki, me altavastaajia, mutta luonnollisesti haemme tulosta, Löwen-luotsi Torsten Lieberknecht summasi tunnot ennakkolehdistötilaisuudessa.

Gelsenkircheniin on matkaamassa peräti 5000 Braunschweigin kannattajaa.

– Kuten 5000 braunschweigilaista myös me joukkueena nautimme omasta Bernabéustamme, Lieberknecht viittasi Real Madridin kotistadioniin, jolla Schalke viikolla kärsi tappion Mestarien liigassa.

Bundesliiga lauantaina 22.3.:

Schalke 04 – Eintracht Braunschweig (16.30)
Stuttgart – Hamburger SV
Hannover 96 – Borussia Dortmund
Wolfsburg – Augsburg
Mainz – Bayern München
Borussia Mönchengladbach – Hertha (19.30)

loading comments...