Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kaksi perinneseuraa pahassa pulassa Bundesliigassa

Kirjoittaja: — 06/04/2015
Tagit:

SC Freiburgin voitto ja Hannover 96:n tasapeli vaikeuttivat viikonloppuna entisestään kahden perinteikkään seuran asemaa Bundesliigassa. HSV hävisi Bayer Leverkusenille ja on karsijan paikalla. VfB Stuttgart nöyrtyi VfL Wolsburgille ja juuttui entistä tiukemmin Bundesliigan jumboksi.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että näiden kahden ”entisen suuren” kanssa kahdesta suorasta putoajan paikasta kamppailee sunnuntaina Hertha Berlinille hävinnyt SC Paderborn 07. HSV:lla on pinnoja 25, Paderbornilla 24 ja Stuttgartilla 23. Näiden edellä Freiburg ja Hannover ovat 28 pisteessä, 1. FC Kölnillä pinnoja on 30.

Kun kierroksia on jäljellä enää seitsemän, jumbojoukkueet kaipaavat todella nopeasti paluuta voittojen tielle. HSV:lle tilanne on tuttu viime keväältä, tuolloin hampurilaiset säilyivät Bundesliigassa karsintojen kautta.

HSV on ainoa seura, joka on ollut joka vuosi Bundesliigassa sen perustamisesta lähtien eli vuodesta 1963. VfB Stuttgartilla on tuona aikana jäänyt väliin vain kaksi kautta Saksan korkeimmalla sarjatasolla.

loading comments...