Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Augsburg ja Schalke maalittomaan

Kirjoittaja: — 05/04/2015
Tagit:

Tiukimmin ensi kauden Eurooppa-liigan paikoissa Bundesliigassa oleva kaksikko Augsburg ja Schalke tahkosivat sunnuntain kohtaamisessaan maalittoman tasapelin.

Ottelun alla Augsburg julkisti sekä manageri Stefan Reuterin että päävalmentaja Markus Weinzierlin jatkosopimukset ja kotijoukkue lähti näin otteluun varmana jatkuvuudesta myös tulevalla kaudella.

Alusta saakka oli selvää, että molemmat joukkueet olivat liikkeellä voitto mielessä ja kotijoukkue Augsburg hallitsi alkua lievästi. Schalke iski kuitenkin erittäin vaarallisesti vastaiskuilla paikan saatuaan. Paikkoja nähtiin molemmissa päissä, mutta kummankin joukkueen viimeistelyssä oli sihti hukassa ja laukaukset painuivat pääasiassa ohi maalin.

Schalke-luotsi Roberto di Matteo vaihtoi tauolla kentälle Jefferson Farfanin ja perulainen toi lisää voimaa vieraiden hyökkäyspeliin. 53. minuutilla Schalken Klaas-Jan Huntelaarilla oli kenties ottelun paras paikka, mutta laukaus vapaasta tilasta 15 metristä suuntautui suoraan päin maalivahti Marwin Hitzia.

Tämän jälkeen maalipaikat olivat todella kortilla. Taistelu oli kovaa, mutta ratkaisuun kumpikaan ei pystynyt. Näin kaksikko jatkaa sijoilla 5.-6. Schalken ollessa pisteen Augsburgia edellä.

Augsburg – Schalke 0-0

loading comments...