Franco Di Santon unelmamaali toi voiton Bremenille – Augsburg yllätti Wolfsburgin

Kirjoittaja: — 07/03/2015

Bundesligassa pelattiin lauantai-iltapäivänä viisi ottelua. Bayern haki voiton Hannoverista ja HSV nollasi Dortmundin. Muissa otteluissa voittajaksi selviytyivät Schalke, Werder Bremen ja FC Augsburg.

VfL Wolfsburg joutui Augsburgin kurinalaisen puolustuspelin uhriksi. Kotijoukkue voitti lopulta 1-0. Ottelun ainokainen syntyi reilun tunnin pelin jälkeen. Diego Benaglio sai torjutta Tobias Wernerin rangaistuspotkun, mutta Dominik Kohr laittoi irtopallon verkon perukoille.

Schalke kaatoi kotonaan Hoffenheimin maalein 3-1 Isännät siirtyivät johtoon 12. minuutilla. Marco Högerin keskitys leijaili koko kaluston yli rangaistusalueen kulmalle nousseelle Christian Fuchsille, joka laukoi pallon pompusta alakulmaan.

2-0-osuma syntyi viisi minuuttia ennen taukovihellystä. Eric Maxim Choupo-Moting teki upean esityön. Mies ottin pallon rinnalla haltuunsa, ja käänsi suoraan ilmasta pelivälineen Max Meyerille, joka laukoi puolustajan jalan kautta pallon maaliin.

Sama kaksikko oli asialla myös joukkueen kolmannessa osumassa toisen puoliajan alussa. Choupo-Motingin esityö oli jälleen upea. Mies harhautteli itsensä vapaaksi oikealla laidalla ja antoi täydellisesti ajoitetun syötön Meyerille,joka sijoitti pallon vasempaan alakulmaan. Kevin Vollandin kavennusmaali oli enää laiha lohtu Hoffenheimille.

Werder Bremen palasi voittojen tielle Freiburgissa. Franco Di Santon 36. minuutilla syntynyt voittomaali oli yksi lauantain hienoimpia. Argentiinlainen sai pallon rangaistusalueen kulmalla selkä maaliin päin. Mies kääntyi sulavasti, siirsi pallon itselleen sivuun ja laukoi vastustamattomasti takaylänurkkaan. Osuma jäi ottelun ainoaksi.

Illan viimeisessä ottelussa kohtaavaat Mainz ja Borussia Mönchengladbach.