Augsburgin maalivahti tasoitti viimehetkillä – Mainz päihitti Frankfurtin

Kirjoittaja: — 21/02/2015

Bundesligassa pelattiin lauantai-iltapäivanä viisi ottelua. Bayern Munchen nuiji Paderbornin ja Mainz voitti Leverkusenin. Gelsenkirchenissä, Freiburgissa ja Augsburgissa jäätiin tasatuloksiin.

Schalke hukkasi viimehetkillä johtonsa Werder Bremeniä vastaan Veltins-Arenalla. Max Meier vei kotijoukkueen johtoon 61. minuutilla. Pisteet näyttivät jo jäävän Gelsenkircheniin, mutta Sebastian Prödl toi Bremenin tasoihin lisä-ajan toisella minuutilla

Mainz päihitti kotonaan Eintrach Frankfurtin maalein 3-1. Vierailijat menivät johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Haris Seferović antoi läpisyötön Stefan Aignerille, joka pommitti pallon maalin kattoon.

Mainz nousi tasoihin vain kolme minuuttia myöhemmin, kun Shinji Okazaki tarjoili Christian Clemensille, joka sijoitti pallon tyhjään maaliin. Mainz meni menojaan toisella puoliajalla. Johannes Geis vei Mainzin johtoon heti jakson alussa, ja Yunus Mallı iski 3-1-osuman vain muutamaa minuuttia myöhemmin.

Freiburg jäi kotonaan tasapeliin Hoffenheimia vastaan. Immanuel Höhn vei Freiburgin johtoon 25.minuutilla. Hoffenheim tuli kuitenkin tasohin varttia myöhemmin Kevin Vollandinn upealla laukauksella noin 25 metristä. Ottelu päättyi 1-1.

Bayer Leverkusen menetti johtonsa viimeisillä minuuteilla Augsburgissa. Vierailijat siirtyivät johtoon Josip Drmicin osumalla jo kahdeksannella minuutilla. Caiuby toi Augsburgin tasoihin toisella puoliajalla. Leverkusenin siirtyi uudelleen johtoon noin viisi minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Stefan Reinartz pommitti pallon noin 25 metristä alanurkkaan.

Augsburgin huikea tasoitusmaali syntyi aivan ottelun viimeisillä sekunneilla. Augsburg-vahti Marwin Hitz oli noussut avuksi kulmapotkuun. Kulma epäonnistui, mutta sen jälkitilanteesta Hitz sivalsi pallon verkoin perukoille.