Pohjanpalon maaliton putki katkesi – Fortuna hävisi Jollen osumasta huolimatta

Kirjoittaja: — 22/02/2015

Fortuna Düsseldorfin suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo vastasi tänään joukkueensa maalista, kun Fortuna hävisi kotonaan FC Nürnbergille maalein 1-3.

Jolle aloitti tällä kertaa vaihtopenkiltä. Suomalainen tuli kentälle 55. minuutilla tilanteen ollessa 0-0. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Pohjanpalo vei isännät johtoon. Bruno Soares jatkoi Silva Pinton kulmapotkun maalin eteen rynnistäneelle Pohjanpalolle, joka survoi pallon vartalollaan verkon perukoille.

Vierailijat onnistuivat kuitenkin tekemään vielä kolme maalia.

Düsseldorf saa pian haudata nousutoiveensa. Joukkue ei ole voittanut kevätpuoliskolla otteluakaan, ja se on tipahtanut jo seitsemänneksi.

Pohjanpalo onnistui liigassa maalinteossa viimeksi marraskuussa. Väliin mahtui kuusi maalitonta ottelua. Tosin mies osui tammikuussa harjoitusottelussa Borussia Dortmundin verkkoon.

Alexander Ring pelasi tänään täydet 90 minuuttia, kun Kaiserslautern hävisi vieraissa Joni Kaukon FSV Frankfurtille maalein 2-0. Kauko ei ottelussa pelannut.