Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayernin mestaruusjuna raiteillaan – “Vielä neljä voittoa”

Kirjoittaja: — 05/04/2015

Lauantai-illan 1-0-vierasvoitto Borussia Dortmundista oli Bayern Münchenin mestaruustavoitteen kannalta kenties ratkaiseva askel. Kun ennakkoon erittäin vaikea vierasottelu kääntyi voitoksi, saa Bayern tästä lisäksi melkoisen määrän itseluottamusta kevään päätöskierroksille.

Bayernin päävalmentaja Pep Guardiola otti asian selväsanaisesti esille ottelun jälkeen.

– Otimme nyt tärkeän askeleen ja tarvitsemme vielä neljä voittoa viimeisistä seitsemästä ottelusta voittaaksemme [varmasti] mestaruuden, Guardiola sanoi Bayernin verkkosivujen mukaan.

– Voittaminen Dortmundissa on vaikeaa. Puolustimme hyvin toisella puoliajalla, mutta emme oikeastaan pelanneet hyvää jalkapalloa, vaikka annoimme tiukan vastuksen ja pelasimme joukkueena hyvin.

Joukkueestaan Guardiola halusi nostaa erikseen esille kaksi pelaajaa. Dante on saanut niukasti peliaikaa viime aikoina ja keskikentän Thiago teki paluun kentille miltei vuoden loukkaantumiskierteen jälkeen.

– Onnittelen pelaajiani ja omistan tämän voiton Dantelle. Hän ei ole viime aikoina pelannut paljon, mutta on elintärkeä pelaaja meille. Haluaisin joukkueeseeni tuhat Dantea, Guardiola maalaili.

– Thiago on myös ollut pitkään sivussa. Hän oli epäonninen yhden kerran, sitten toisen ja sen jälkeen hänellä oli lisää huonoa onnea. Hän on kuitenkin nyt takaisin ja se on hieno uutinen meille.

loading comments...