Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Toppari Dante jatkaa Bayernissa kesään 2017

Kirjoittaja: — 24/03/2014

Bayern München on jatkanut hyvissä ajoin brasilialaistoppari Danten sopimusta ja nykypaperiin on solmittu vuoden jatko, mikä pitää 30-vuotiaan Danten Bayernin riveissä kesään 2017 saakka.

Toppari itse on jatkosta innoissaan ja kertoo viihtyneensä loistavasti FCB:n riveissä

– Bayerniin siirtyminen oli elämäni paras päätös. Kaikki täällä on hyvää: seura, joukkue, mestaruudet joita voitamme, ilmapiiri. Bayern on minulle oikea seura ja olen ilahtunut siitä, että jatkan Münchenissä ainakin vuoteen 2017 asti, Dante sanoi Bayernin tiedotteessa.

– Olen varma että tällä joukkueella on edessä paljon lisää hauskaa ja menestystä tulevina vuosina.

Täynnä ylistystä Dantea kohtaan oli myös Bayernin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge.

– Danten hankkiminen on ollut ehdottomasti parhaita siirtojamme viime vuosina. Vain puolessatoista vuodessa hän on noussut yhdeksi tärkeimmistä pelaajistamme sekä kentällä että sen ulkopuolella, Rummenigge painotti.

– Hänen täällä olon aikanaan olemme voittaneet viisi kansallista ja kansainvälistä mestaruutta. Sen lisäksi hänellä on edessään jokaisen brasilialaisen jalkapalloilijan unelma päästä pelaamaan kotimaassaan MM-lopputurnausta. Olemme iloisia siitä, että Dante on päättänyt pitää Bayern Münchenin kotinaan vuoteen 2017 saakka.

Jo vuodesta 2004 Euroopassa pelannut Dante on kiertänyt Lillen, Charleroin ja Standard Liegen kautta Saksaan, jossa hän edusti Mönchengladbachia kaudet 2009-12 ennen siirtymistään Bayerniin.

loading comments...