Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern hakee uusia ennätyksiä – ”uskomaton kausi”

Kirjoittaja: — 05/03/2014

Bundesliigan mestarista ei enää hetkeen ole ollut epäilystä. Kysymys on vain siitä miten suurella marginaalilla Bayern ykkössijan vie – ja miten monta ennätystä joukkue ehtii vielä kuluvan kauden aikana rikkoa.

Bayernin vuosi 2013 rikkoi miltei kaikki ennätykset, mutta kuluvan vuoden puolella vauhti on ollut vielä hurjempaa. Takana on yhdeksän tosiottelua ja niistä tilillä yhdeksän voittoa maalierolla 31-2. Bayernin ero kärjessä on 20 pistettä – uusi ennätys – ja 23 ottelusta kerätyt 65 pistettä ovat niin ikään ennätys.

– Meillä on todellakin menossa uskomaton kausi, Bayernin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge iloitsi seuran verkkosivuilla.

Seuraava ennätys on tähtäimessä jo viikonloppuna. Voitto Wolfsburgissa olisi Bayernille 16. perättäinen voitto Bundesliigassa ja vuodelta 2005 peräisin oleva ennätys menisi sen myötä uusiksi. Bayern sivuaisi samalla Leverkusenin ennätystä 24 perättäisestä ottelusta kauden alusta lukien.

Hurjista tuloksista huolimatta nälkä ei ole lainkaan taittunut.

– Syyt pelata tätä peliä ovat nämä: voittaa ja pelata hyvin, Rummenigge kiteytti.

– Joukkue ja päävalmentaja ovat olleet uskomattomia ja saavuttaneet nämä tavoitteet tavalla jota en ole koskaan aiemmin nähnyt.

loading comments...