Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Nürnberg yhä ahtaammalla – pisteet Frankfurtiin

Kirjoittaja: — 23/03/2014

Nürnbergin asema Bundesliigan säilymistaistossa ei ainakaan kohentunut sunnuntaina Eintracht Frankfurtille kärsityn 2-5-kotitappion myötä. Vieraat sen sijaan saivat voitolla pientä hajurakoa pahimpaan putoamiskurimukseen.

Puoliaikaa Nürnbergissa vietettiin vielä 0-1-lukemissa, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua. Frankfurtilaiset iskivät nopeassa tahdissa kaksi maalia lisää ja peli alkoi jo näyttä ratkenneelta. Josip Drmic kavensi kuitenkin 64. minuutilla ja José Campanan laukaus toi isännät jo maalin päähän vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin.

Takaa-ajo sai kuitenkin kovan kolauksen 80. minuutilla, kun Javier Pinola kaatoi läpiajossa olleen Joselun ja kuittasi tempustaan suoran punaisen kortin.

Nürnberg haki lopussa tasoitusta vajaamiehisenäkin riskillä ja tämä kostautui, kun kaksikko Joselu – Vaclav Kadlec juoni loppuminuuteilla kaksi maalia ja Eintracht eteni näin komeaan voittoon.

Nürnberg koki myös toisen kolauksen tappion lisäksi, kun puolustaja Ondrej Petrak joutui jättämään kentän jo avausjaksolla aivotärähdyksen ja murtuneen nenän kera ja on todennäköisesti sivussa seuraavasta ottelusta. Pinola sen sijaan on pelikieltonsa mukaan varmuudella katsomossa.

loading comments...