Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Vakavan loukkaantumisen selättänyt München-pelaaja liikuttui paluustaan

Kirjoittaja: — 06/04/2015

Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Thiago Alcantara palasi pitkästä aikaa pelikentille viime lauantaina, kun Bundesliigan hallitseva mestari otti 1-0-voiton Borussia Dortmundista.

Thiago tuli kentälle viimeisten 20 minuutin ajaksi Bayernin voitossa. Esiintyminen oli pelaajalle ensimmäinen sitten viime vuoden maaliskuun, jolloin ikävä loukkaantumiskierre alkoi.

Viime vuoden maaliskuussa Thiagon polven nivelsiteet repesivät 3-3-tasapelissä Hoffenheimia vastaan. Vamma oli sen verran vakava, että se vaati leikkaushoitoa. Saman vuoden toukokuussa vamma uusiutui harjoituksissa. Se tarkoitti uutta leikkausta ja samalla toipumisajan pitenemistä. Kolmas polvileikkaus suoritettiin viime lokakuussa.

– Se oli vaikeaa koska en pystynyt laskemaan päiviä – vaan kuukausia, Thiago kertoi Bundesliigan verkkosivuilla.

– Joten se oli raskasta. Jokainen päivä oli kuin seuraava finaali. Taistelin tieni sinne ja nyt minun olisi nautittava siitä, hän jatkoi.

Thiagolta jäi väliin 53 ottelua Bayernissa vammansa takia, sekä viime kesänä pelatut Brasilian MM-kisat Espanjan paidassa. Joka tapauksessa hän on helpottunut siitä, että pitkä loukkantuminen on nyt selätetty.

– Jalkapalloilijana elämme tätä varten. Vuosi on ollut pitkä ja haasteellinen, mutta nyt olen palannut. En löydä sanoja kuvatakseni sitä (tunnetta), espanjalainen selitti tunteikkaana.

loading comments...