Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmundin ja Bayernin harjoituksissa kauan kaivattuja palaajia

Kirjoittaja: — 16/11/2013

Bundesliigan kärkikaksikko Bayern München ja Borussia Dortmund on saamassa tärkeitä ja kauan kaivattuja apuja joukkoihinsa keskinäisen kohtaamisen lähestyessä.

Dortmundin puolalainen laitapuolustaja Lukasz Piszczek osallistui keskiviikkona ensimmäistä kertaa pitkän tauon jälkeen joukkueen palloharjoituksiin ja oli mukana myös harjoitusten lopun höntsäpelissä. 28-vuotiaan Piszczekin lonkka leikattiin kesällä ja alustavasti hänen uskottiin palaavan kentille vasta tammikuussa. Toipuminen on kuitenkin ollut odotettua nopeampaa ja puolalainen ehtineekin tositoimiin jo marraskuun puolella.

Baijerilaisten harjoituksiin puolestaan liittyi tiistaina yhdentoista viikon tauon jälkeen seuran espanjalainen kesähankinta Thiago Alcántara. 22-vuotias keskikenttäpelaaja ehti pelata alkukaudella vain kahdessa ottelussa ennen jalkansa loukkaamista. Thiago joutui nilkkaleikkaukseen, mutta nyt uusi alku alkaa olla lähellä. Luultavasti Thiago on käytettävissä jo 23.11. pelattavassa vierasottelussa Borussia Dortmundia vastaan.

loading comments...