Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Thiagon sairasloma pitkittyy

Kirjoittaja: — 10/10/2013

Pep Guardiolan espanjalaisen tähtihankinnan Thiagon sairasloma on venymässä odotettua pidemmäksi. Thiago loukkasi jalkansa jo Bayern Münchenin kolmannessa bundesliigaottelussa, debytoituaan itse ottelussa mestarien avauskokoonpanossa. Tuolloin poissaolon pituudeksi arvioitiin seitsemän viikkoa, mutta ihan lähiaikoina Thiago ei vielä kentille tule palaamaan.

Bayern München tiedotti keskiviikkona, että Thiago on leikattu toistamiseen. Leikkauksessa oli kyse rutiinitoimenpiteestä, jossa hänen oikeasta jalastaan poistettiin sinne aiemmin laitetut ruuvit. Tähän saakka nuorukainen oli joutunut kantamaan erikoisvalmisteista kenkää jalassaan eikä ollut voinut kuormittaa jalkaa juuri lainkaan. Käytännössä kuntoutus pääsee siis alkamaan vasta nyt.

Bayern ei tiedottanut sen tarkemmin Thiagon kentillepaluun aikataulusta, mutta hän voinee aloittaa juoksuharjoitukset arviolta kahden-kolmen viikon kuluttua, joten pelikuntoon pääsy ottanee vielä aikansa. Joukkueen lääkäri Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt ei kuitenkaan anna aihetta pessimismiin.

– Thiagolle kuuluu hyvää. Olemme aivan aikataulussa. Kun ruuvit ovat poissa, hän voi astua jalkansa varaan kunnolla ja aloittaa lihasten vahvistamisen, valkotakki selvittää.

loading comments...