Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Thiagon polvivamma uusiutui

Kirjoittaja: — 16/10/2014

Bayern Münchenin keskikenttämies Thiago Alcântara loukkasi polvensa keskiviikkona harjoituksissa. Alustavien tietojen mukaan polvi joudutaan operoimaan, joten miehen paluu viivästyy ainakin kevääseen asti.

Thiagon oikean polven ristiside vaurioitui maaliskuun lopussa, ja mies on ollut siitä asti sivusta. Nyt sama vamma uusiutui. Thiagon odotettiin palaavan pelikentille maaottelutauon jälkeen.

– Mitä voin sanoa? Tottakai olen pettynyt ja järkyttynyt. Miksi aina minä? Mutta en aio antaa periksi, ja tulen taistelemaan, Thiago kertoo seuran nettisivuilla

Bayernin urheilutoimen johtaja Mathias Sammer vakuuttaa, että koko seura on espanjalaisen tukena.

– Thiago oli jo niin lähellä paluuta. Mutta hän tietää, että koko Bayern pitää miehen puolia. Teemme kaikkemme, että hän tulee taas terveeksi ja tuo meille menestystä.

Toimittajan sana

Thiago sen tiivisti: Mitä tähän voi sanoa? Loukkaantumiset ovat ikäviä, ja pitää toivoa, että taituri nähdään tositoimissa mahdollisimman pian. Keskikentän osalta Bayernin loukkaantumistilanne on vaikea, sillä espanjalaisen lisäksi myös Bastian Schweinsteiger ja Javi Martínez ovat pitkään sivussa. Toistaiseksi Xabi Alonso on tuurannut miehiä moitteettomasti, mutta pystyykö Alonso pitämään tässä ottelutahdissa tasonsa illasta toiseen?

loading comments...