Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Joko Bayern sinetöi lopullisesti mestaruutensa?

Kirjoittaja: — 22/03/2014

Bayern Münchenin mestaruus on ollut käytännössä selvä jo pidemmän aikaa, mutta lauantaina mestaruus saattaa saada lopullisen sinettinsä. Jos Bayern kaataa vieraissa Mainzin ja samaan aikaan Dortmund Hannoverin vieraana ja Schalke kotonaan Braunschweigia vastaan jäävät kumpikin ilman voittoa, on piste-ero teoriassakin tavoittamaton.

Bayernin leirissä tästä asiasta ei kuitenkaan oteta paineita, vaan joukkue keskittyy lauantain otteluun normaaliin tapaan.

– En lähde tekemään mitään oletuksia, painotti Arjen Robben FCB:n verkkosivuilla.

– Mainzissa on aina ollut vaikeaa [pelata]. Heillä on hyvä valmentaja, joukkueessa vahva henki ja he pelaavat suurella intohimolla.

Myös Toni Kroos pitää katseet tiukasti ainoastaan Mainz-ottelussa.

– Asia ei ole meidän käsissämme ja joka tapauksessa siellä ei ole väliä koska sen [mestaruuden] varmistamme. Tärkeää on nyt että emme suorista selkäämme yhdessäkään ottelussa, meidän täytyy pitää keskittymisemme koossa, Kroos tähdensi.

Sarjataulukon viidentenä olevalla Mainzilla on ottelussa paljon pelissä ja selkeä tähtäin ottaa lisäpisteitä myös kärkijoukkueelta.

– Odotamme tätä haastetta todella innolla, sillä olemme varmoja että tämä on paras mahdollinen hetki meille kohdata Bayern, Mainz-piiskuri Thomas Tuchel sanoi.

– Teemme kaiken voitavamme sen eteen, että müncheniläisten mestaruusjuhlia ei nähdä omalla kotikentällämme nyt lauantaina. Uskomme voivamme voittaa.

loading comments...