Bayern kaatoi HSV:n – Wolfsburg, Mönchengladbach ja Hoffenheim jatkoivat myös 16 parhaan joukkoon

Kirjoittaja: — 29/10/2014

Saksan cupin keskiviikon myöhäisotteluissa ei yllätyksiä nähty. Bayern München tiputti Hamburger SV:n maalein 3-1, Wolfsburg päihitti FC Heidenheimin, Hoffenheim nuiji FSV Frankfurtin ja Borussia Mönchengladbach jatkoi hyviä otteitaan voittamalla Eintracht Frankfurtin vieraissa 2-1.

Hampurissa Bayern ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Noin kymmenen minuutin pelin jälkeen Heiko Westermann antoi taaksepäin maalivahti Jaroslav Drobnýlle löysän syötön, jonka Thomas Müller katkoi, ja lopulta Robert Lewandowski runnoi pallon maaliin.

Müllerin maali hylättiin paitsiona hieman myöhemmin, mutta David Alaba pommitti upealla kaukolaukauksella vierailjat 0-2-johtoon ennen taukovihellystä.

Toisen puoliajan alussa Franck Ribéry iski vierailjoiden kolmannen. Bayernilla oli mahdollisuuksia iskeä rumat lukemat taululle, mutta Drobný pelasti useamman tilanteen. Lopussa Pierre-Michel Lasogga tuikkasi HSV:lle kavennuksen, mutta Pep Guardiolan suojatit painelivat jatkoon.

Hoffenheim ei antanut FSV Frankfurtille mahdollisuuksia. Kotijoukkue meni Sven Schipplockin maalilla johtoon puolen tunnin kohdalla, ja Jannik Vestergaard katkaisi FSV:n selkärangan iskemällä 2-0-osuman juuri ennen taukovihellystä. Toisella puoliajalla Roberto Firmino osui kahdesti, ja Anthony Modeste kertaalleen, kun Hoffenheim voitti lopulta 5-1. FSV Frankfurtin Joni Kauko vaihdettiin kentälle 85. minuutilla.

Wolfsburg oli yhtä vakuuttava Heidenheimia vastaan. Heidenheim meni 12. minuutilla johtoon, mutta kotijoukkue nousi vielä ensimmäisellä puoliajalla ohi Daniel Caligiurin ja Bas Dostin osumilla. Toisella puoliajalla Luiz Gustavo osui vielä kahdesti.

Borussia Mönchengladbach tiputti Eintracht Frankfurtin. Reilun vartin pelin jälkeen Max Kruse petasi paikan Thorgan Hazardille, joka iski pallon häkkiin. Toisella puoliajalla Ibrahima Traoré ratkaisi ottelun Gladbachille laukomalla volleysta Álvaro Domínguezin keskityksen maaliin. Václav Kadlec toi lopussa Frankfurtin vielä maalin päähän.

Saksan cup keskiviikkona

TSV München 1860 (2. Bundesliga) – SC Freiburg (1. Bundesliga) 2-5

Wuzburger Kickers (Regionalliga) – Eintracht Braunschweig (2. Bundesliga) 0-1

1. FC Madgeburg (Regionalliga) – Bayer Leverkusen (1.Bundesliga) 2-2 (4-5 rp)

RB Leipzig (2. Bundesliga) – FC Erzgebirge Aue (2. Bundesliga) 3-1 JA.

Eintracht Frankfurt (1. Bundesliga) – Borussia Mönchengladbach (1. Bundesliga) 1-2

Hamburger SV (1. Bundesliga) – Bayern München (1. Bundesliga) 1-3

VfL Wolfsburg (1. Bundesliga) – 1. FC Heidenheim (2. Bundesliga) 4-1

Hoffenheim (1. Bundesliga) – FSV Frankfurt (2. Bundesliga) 5-1