Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

VfB-kapteeni Christian Gentner: ”Putoaminen olisi katastrofi”

Kirjoittaja: — 08/03/2014

Vapaassa pudotuksessa sarjataulukossa alaspäin tullut VfB Stuttgart on kahdeksan perättäisen tappion myötä totuuden edessä lauantaina sarjajumbo Eintracht Braunschweigia vastaan. Tappio merkitsisi sitä, että myös Braunschweig nappaisi Stuttgartin kiinni pisteissä.

Stuttgartin kapteeni Christian Gentner ei turhia kierrellyt miettiessään sarjatilannetta.

– Putoaminen olisi meille kaikille katastrofi. Nyt meidän on viimein saatava tulosta, Gentner sanoi Stuttgarter Nachrichtenin mukaan.

VfB:lle on aikaa taistella säilymisestä kevääseen saakka, mutta päävalmentaja Thomas Schneiderin tiimalasissa hiekka valuu nopeammin. Joukkue kärsi viikko sitten kitkerän 1-2-tappion Frankfurtissa sinänsä varsin hyvän esityksen jälkeen, mutta se ei ainakaan ollut vielä viimeinen niitti Schneiderille.

– Olen iloinen että sain tämän tilaisuuden. Nyt on tärkeää, että joukkueessa jokainen seisoo toisensa takana, Schneider korosti.

Kauden edetessä otteitaan parantanut Braunschweig on jo onnistunut ”erottamaan” yhden päävalmentajan, kun Bert van Marwijk sai lähtöpassit HSV:sta Braunschweigille kärsityn 2-4-tappion jälkeen. Voitto lauantaina johtaisi luultavasti samaan Schneiderin kohdalla.

loading comments...