Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Stuttgart-luotsi Thomas Schneider kaipaa lisää tunteja vuorokauteen

Kirjoittaja: — 29/08/2013

Stuttgartin uusi päävalmentaja Thomas Schneider ei ole ehtinyt juuri levätä tehtävään tartuttuaan. Edessä on jo torstaina ensimmäinen iso haaste, kun joukkue hakee paikkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen HNK Rijekaa vastaan.

Schneiderin mukaan hänellä on vain kaksi toivomusta.

– Haluan päästä lohkovaiheeseen ja haluan, että vuorokaudessa on enemmän kuin 24 tuntia, Schneider heitti ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa VfB:n verkkosivujen mukaan.

Maanantaista asti uuden joukkueensa kanssa töitä tehnyt päävalmentaja on nähnyt mielestään positiivisia merkkejä joukkueessa. Alkukausi on tuloksellisesti mennyt penkin alle, mutta Schneiderin mukaan mitään ylimääräistä jännitystä ei näy.

– Olen huomannut että pelaajat ovat täydellisen motivoituneita. Nähtävillä oli hauskanpitoa ja rauhallisuutta, vaikka kaikki tietävät ettei ottelu Rijekaa vastaan tule olemaan mikään läpihuutojuttu, Schneider kertasi tunnelmia harjoituskentällä.

Stuttgartin pelaajista lehdistötilaisuudessa ollut varakapteeni Christian Gentner vahvisti päävalmentajan näkemyksen.

– Meiltä on viime viikkoina puuttunut varmuus, olimme jonkinlaisessa krampissa. Pelkällä rauhallisuudella emme toki silti pääse eteenpäin, Gentner muistutti.

– Joukkue oli kuitenkin vapautuneempi ja nyt niillekin pelaajille, jotka tähän saakka ovat olleet enemmän sivussa, aukeaa uusi mahdollisuus. He tulevat harjoituksiin ihan toisella tunteella ja se vaikuttaa positiivisesti koko joukkueeseen. Nyt meidän pitää vain saada se sama tuotua kentälle.

Stuttgart hävisi avausosan Rijekassa 1-2, joten joukkue on torstai-iltana kotonaan pakkovoiton edessä, mikäli Schneiderin toiveista ensimmäinen aiotaan täyttää.

loading comments...