Unohditko salasanan? Rekisteröidy

SC Freiburg vahvistuu tsekkitaituri Vladimir Daridalla

Kirjoittaja: — 29/08/2013

Huomisiin Eurooppa-liigan lohkoarvontoihin valmistautuva SC Freiburg on hankkinut miehistönsä täydennykseksi 23-vuotiaan tsekkitaiturin Vladimir Daridan. Darida siirtyy Badeniin eilen paikkansa Mestarien Liigan lohkovaiheessa varmistaneesta Viktoria Plzenistä. Keskiviikon ottelussa Mariboria vastaan tähtihankinta pelasi yhä täydet minuutit.

Sanomalehti Westfälische Nachrichtenin mukaan Freiburg pulittaa tsekkiseuralle Daridasta siirtosummana neljä miljoonaa euroa. Summa on Freiburgin uusi seuraennätys, joten odotukset tulokasta kohtaan ovat varmasti kovat. SC Freiburgin kotisivujen tiedotteessan seuran urheilutoimenjohtaja Klemens Hartenbach kommentoi hankintaa näin:

– Saamme Vladimir Daridassa monipuolisen jalkapalloilijan, joka on rakentanut peliä seurassaan ja maajoukkueessa useilta eri pelipaikoilta. Darida on maaliahne ja juoksuvoimainen pelaaja, jolla on hyvä taktinen pelisilmä. Olemme hyvin iloisia siitä, että monista tarjoilla olleista mahdollisuuksista hän päätti ottaa uransa seuraavan askeleen Freiburgissa ja allekirjoitti kanssamme pitkän sopimuksen. Onnittelemme Viktoria Plzeniä Mestareiden Liigan lohkovaihepaikasta ja kiitämme heitä koko neuvottelujen aikana vallinneesta miellyttävästä ilmapiiristä.

Pienikokoinen Darida viihtyy parhaiten pelinrakentajan tontilla. Tsekin maajoukkueessa pelaamissaan 15 ottelussa hän on tehnyt kolme osumaa. Viime kaudella Darida teki Tsekin mestareiden riveissä 29 ottelussa kuusi maalia ja tämä kausi on alkanut vielä tehokkaammin. Kuudessa pääsarjapelissä on syntynyt kaksi kaappia ja kuudessa Mestarien Liigan karsintapelissä Darida on alustanut kolme osumaa ja heiluttanut verkkoa kerran itsekin.

loading comments...