Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Stuttgart vahvistaa: Thomas Schneider jatkaa tehtävässään

Kirjoittaja: — 04/03/2014

Kahdeksas perättäin tappio viikonlopunna Frankfurtissa ei vielä sahannut jalkaa poikki päävalmentaja Thomas Schneiderin pallin alta, mutta kaikki ei silti ole hyvin VfB:ssa.

Seura vahvisti tiistaina, että Schneider istuu penkin päässä myös tulevan viikonlopun kierroksella. Sunnuntaista lähtien huhut ovat vuorotellen erottaneet Schneideria ja päinvastoin. Nyt näille on ainakin hetkeksi pantu piste.

– Olemme tunteita herättäneen Frankfurt-ottelun jälkeen hengähtäneet hiukan, kuten tarpeen oli ja analysoineet tilannetta rauhassa saadaksemme tilanteesta koko kuvan, seuran puheenjohtaja Bernd Wahler kertoi tiedotteessa.

– Johtokunta on päättänyt jatkaa yhteistyötä Thomas Schneiderin kanssa. Hallitus on sataprosenttisesti tämän päätöksen takana.

Julkisuudessa seura on päätöksen takana yksimielisesti ja se on saanut kiitosta myös pelaajilta, mutta Sport1:n tietojen mukaan “yksimielisyys” on kaukana todellisuudesta. Urheilutoimenjohtaja Fredi Bobic ja puheenjohtaja Wahler ovat tietojen mukaan olleet melkoisessa sanasodassa tilanteen johdosta ennen nyt julkistettua päätöstä ja tilanne Stuttgartissa saattaa muuttua piankin.

loading comments...