Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke löysi vireen tauolla – ”muutama valikoitu sana” riitti

Kirjoittaja: — 12/04/2014
Tagit:

 

Schalken ja Frankfurtin välinen perjantainen Bundesliigakierroksen avausottelu eteni ensimmäisen 45-minuuttisen tasaisena, mutta toisella puoliajalla Schalke nappasi tahtipuikon haltuunsa ja eteni varmaan 2-0-voittoon.

Päävalmentaja Jens Keller näki eron puoliaikojen välillä olleen todella suuri, mutta lopulta esitys tyydytti luotsia.

– Ensimmäisellä puoliajalla emme tehneet sitä mitä lähdimme kentälle tekemään, joten sanoin muutaman valikoidun sanan tauolla, Keller kertasi Schalken verkkosivuilla.

– Toisella puoliajalla pelaajat olivat mahtavia. Syöttöpelimme oli hyvää ja loimme painetta vastustajalle. Hiukan olin harmissani siitä, että hukkasimme muutaman todella hyvän paikan, mutta lopulta voitto lasketaan ja minusta ansaitsimme sen täysin.

Max Mayer vei Schalken johtoon hiukan ennen tunnin täyttymistä ja Jefferson Farfan täräytti loppunumerot vapaapotkusta viime hetkillä.

Voitto kohensi Schalken asemia taistelussa pääsystä kolmen parhaan joukkoon ja suoraan ensi kauden Mestarien liigaan.

– Nämä kolme pistettä olivat taas tärkeä askel kohti Mestarien liigaa, mutta emme ole siellä vielä – jaossa on vielä 12 pistettä. Olemme hyvissä asemissa ja tärkein tehtävämme on nyt pitää huolta siitä, että jokainen keskittyy täysin tekemiseensä seuraavien viikkojen ajan.

loading comments...