Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp: ”Poikkeuksellinen viikko”

Kirjoittaja: — 13/04/2014

Dortmundin viikkoon mahtui kaksi kovinta mahdollista haastetta ja tulos oli ilmiömäinen: Real Madrid kaatui viikolla 2-0 ja lauantaina Bundesliigassa Dortmund kylvetti mestarijoukkue Bayern Müncheniä tämän Allianz Arenalla peräti 3-0.

Päävalmentaja Jürgen Kloppin oli helppo hymyillä Bayern-voiton jälkeen.

– Olisimme voineet tehdä jopa enemmän maaleja. Loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin poikkeuksellinen viikko, löimme Real Madridin ja Bayern Münchenin – ja fantastisella tavalla, Klopp hehkutti BVB:n verkkosivuilla.

– Ehkä vastustajalta lauantaina puuttui se viimeinen prosentti, koska he ovat jo varmoja mestareita. Käytimme sen kuitenkin parhaalla mahdollisella tavalla hyväksemme. Teimme lujasti töitä, todella lujasti.

Voitto Bayernista tukevoitti myös Dortmundin asemaa kakkossijalla.

– Kolme pistettä teki meille todella hyvää. Sen myötä, että Bayernia vastaan jokainen joukkue voi saada vain bonuspisteitä, olen tyytyväinen siihen että me saimme niitä kolme.

Kauaa Dortmund ei ehdi voittoa juhlia, sillä jo tiistaina on edessä Saksan cupin välierä Wolfsburgia vastaan. Dortmundille ottelu on jo kymmenes kuukauden aikana ja tämä näkyy valmistautumisessa.

– Emme harjoittele, emme ole enää pitkään aikaan harjoitelleet, Klopp täräytti.

– Jatkamme palauttelua ja otamme hiukan maalintekoharjoituksia maanantaina. Muuten emme tänään [sunnuntaina] harjoittele lainkaan, vaan sen sijaan laskemme pelaajat. Mahdollisesti voimme ensi kertaa pitkään aikaan tehdä hiukan muutoksia ja tuoda levänneitä pelaajia kentälle, Klopp viittasi Dortmundin isoon loukkaantumissumaan, joka on viimein hiukan hellittämässä.

loading comments...