Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp: ”Madridissa olisi pitänyt tehdä maali”

Kirjoittaja: — 09/04/2014

Dortmundin huima nousu Mestarien liigan puolivälierissä ei riittänyt aivan loppuun saakka. Tiistain 2-0-kotivoitto oli komea, mutta tie välieriin nousi pystyyn Real Madridin vietyä jatkopaikan yhteismaalein 3-2.

Dortmundilla oli tiistaina paikkansa tehdä useampiakin maaleja, mutta päävalmentaja Jürgen Kloppin mukaan ratkaisuksi muodostui lopulta se, että BVB kyennyt Madridissa maalintekoon.

– Meidän olisi pitänyt ensimmäisessä ottelussa tehdä maali, mutta tiesimme siitä huolimatta että meillä oli mahdollisuus, Klopp sanoi BVB:n verkkosivuilla.

– Pitää tehdä kuitenkin yksi asia selväksi: Tämä peli oli meiltä niin hyvä, että ketään ei voi vähäisimmässäkään määrin arvostella. Pelaajat antoivat kaikkensa ja tunnelma oli lisäksi uskomaton. Emme ole aina tällä kaudella tehneet ottelua yleisölle helpoksi, mutta nyt näin kävi. Vastaus katsomosta oli poikkeuksellinen.

Klopp painotti useaan otteeseen, ettei olisi voinut pyytää pelaajiltaan enempää.

Nevan Subotic, joka seisoi vieressäni heti päätösvihellyksen jälkeen, sanoi suoraan että hän on käsittämättömän ylpeä ollessaan osa tätä joukkuetta. Se pitää tasan paikkaansa ja olen täsmälleen samaa mieltä, Klopp vertasi.

loading comments...