Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp: “Olen nykyään parempi valmentaja kuin vuonna 2012”

Kirjoittaja: — 02/12/2014

Borussia Dortmund ja Jürgen Klopp ovat dominoineet otsikoita Saksassa edellisen kierroksen jälkeen. Dortmund hävisi Eintracht Frankfurtille, ja tippui koko sarjan viimeiseksi. Klopp ei ole ainakaan omasta tahdostaan seuraa vielä jättämässä.

– Minä en ole se joka haluaa lähteä. Teen kaikkeni niin kauan kuin Dortmund haluaa, Klopp kertoi lehdistötilaisuudessa.

Dortmund on hävinnyt ensimmäisestä 13 ottelusta kahdeksan, ja se on voittanut vain kolmesti. Paljon on ollut puhetta siitä kuinka Dortmund on pelillisesti taantunut, ja vastustajat ovat oppineet pelaamaan Keltamustia vastaan.

– Olen nykyään parempi valmentaja kuin vuonna 2012, Klopp väitti.

– Meillä on ollut paljon loukkaantumisia, ja olemme kehittäneet itsellemme tämän naurettavan vaivan: Meitä ei ole enää vaikea voittaa.

Seuran fanien tiedätään olevan Euroopan parhaimmistoa, ja suurin osa heistä seisoo joukkueen takana vaikeinakin aikoina. Monet ovat kuitenkin reagoineet Dortmundin heikompaan vaiheeseen hyvin negatiivisesti. Klopp ymmärtää kritiikin täysin, mutta heitti vielä pienen piikin takinkääntäjille.

– Jos etsitte menestystä, teillä on vain yksi vaihtoehto. Ruvetkaa Bayern Münchenin faneiksi. Sitten tulette onnelliseksi, Klopp kertoi pilke silmäkulmassa.

Dortmund kohtaa perjantaina kotonaan Hoffenheimin.

loading comments...