Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund-luotsi myöntää: “Emme olleet koskaan Bayernin tasolla”

Kirjoittaja: — 03/04/2015

Bundesliigassa nähdään lauantaina kahden suurseuran kohtaaminen, kun Borussia Dortmund isännöi Bayern Müncheniä. Tittelistä ei kuitenkaan ole kyse, sillä Dortmund on vasta kymmenentenä, kun taas Bayern porskuttaa kärjessä 10 pistettä kakkosena tulevaa Wolfsburgia perässä.

Seurat kohtasivat kevään 2013 Mestareiden liigan finaalissa, ja ovat jakaneet keskenään viisi viimeisintä Bundesliigan titteliä, mutta Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp ei pidä seuraansa todellisena Bayernin haastajana. Ei ole itse asiassa koskaan pitänyt.

– En näe meitä Bayernin veroisena. Jos muistini ei petä, en ole koskaan nähnytkään, mutta koska tämä on jalkapalloa, emme ole koskaan olleet mielestämme vailla mahdollisuuksia, kun olemme pelanneet heitä vastaan, Klopp sanoi ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

– Vaikka olemme kymmenentenä ja eroa on valtavasti (31 pistettä), ja moni asia on eri lailla verrattuna aiempaan, Borussia Dortmund on silti kotijoukkue, eikä meitä ole tunnettu siitä, että sivuutamme nämä pelit kevyesti, Klopp jatkoi.

Dortmund on vain viiden pisteen päässä Eurooppa-liigaan oikeuttavasta viidennestä sijasta. Se pelaa ensi viikollakin tärkeän ottelun, sillä se vierailee Mönchengladbachissa Bundesliigassa kolmantena olevan sikäläisen Borussian vieraana.

loading comments...