Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund cupin finaaliin – ”onneakin matkassa”

Kirjoittaja: — 16/04/2014

Borussia Dortmund varmisti matkalippunsa Berliiniin Saksan cupin finaaliin kaatamalla tiistaina välierässä Wolfsburgin 2-0. Mitään paraatimarssia BVB:n voitto ei ollut, sillä Wolfsburg pisti tiukasti kampoihin.

Kovassa maalivireessä viime aikoina ollut Marco Reus kunnostautui tällä kertaa syöttelijänä ja teki esityön sekä Henrik Mkhitaryanin että Robert Lewandowskin osumiin. Kaksikko viimeisteli hallitut osumat ensimmäisellä puoliajalla ja juuri paikkojen käyttämisessä Dortmund oli Wolfsburgia edellä.

– Jos peliä katsoo objektiivisesti, täytyy sanoa suoraan että muutamassa tilanteessa meillä oli onnea matkassa. Wolfsburg loi melkoisen määrän paikkoja, mutta syystä tai toisesta ei ratkaisevalla hetkellä onnistunut, Sebastian Kehl myönsi BVB:n verkkosivuilla.

Päävalmentaja Jürgen Kloppin mukaan joukkueessa alkoi hiukan näkyä tiivis ottelutahti, mikä näkyi ennen kaikkea vastahyökkäyksien vaisuutena.

– Tämä oli viides perättäinen lauantai-tiistai -viikko ja nyt se näkyi ensimmäistä kertaa. Saavutimme kuitenkin finaalipaikan ja kaikki on hyvin, Klopp sanoi.

– Wolfsburg on laadukas joukkue ja on ihan normaalia, että pelistä heitä vastaan tulee tiukka.

Finaalivastustaja selviää keskiviikon toisessa välierässä, jossa kohtaavat Bayern München ja Kaiserslautern.

loading comments...