Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburgin Junior Malanda sivuun loppukaudeksi

Kirjoittaja: — 16/04/2014

Tiistai-iltana Saksan cupin puolivälierässä Dortmundia vastaan loukkaantunut Wolfsburgin keskikenttämies Junior Malanda joutuu loppukaudeksi sairaslistalle. Polvensa ottelun lopulla telonut 19-vuotias belgialainen poistui viheriöltä paareilla ja edessä on 6-8 viikon toipumisaika.

Malandan oikean polveen etu- ja takaristisiteet kärsivät vaurioita ja sivusiteessä on lisäksi osittainen repeämä. Eväitä oli kuitenkin pahempaankin ja nyt Malanda selviytyy joka tapauksessa ilman leikkausta.

– Hänellä oli onni onnettomuudessa. Ainakaan kyse ei ollut pelätystä ristisiteen katkeamisesta, Wolfsburgin päävalmentaja Dieter Hecking totesi Sport1:n mukaan.

– Ikävä hänen kannaltaan, mutta nyt hän pystyy kuitenkin olemaan täydellä teholla mukana kun valmistautuminen uuteen kauteen alkaa.

Wolfsburg kiinnitti Malandan riveihinsä viime kesänä viisivuotisella sopimuksella, mutta lainasi tämän saman tien syksyksi edelliseen seuraansa Zulte-Waregemiin. Keväällä Malanda on kuitenkin ehtinyt osoittaa olevansa vahvistus joukkueelle myös Bundesliigassa.

– Hän oli näkyvimpiä pelaajia [Dortmundia vastaan]. Hän on nuori pelaaja, mutta näyttänyt olevansa valmis vastuuseen, Hecking kehui.

loading comments...