Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kevin de Bryune Wolfsburgiin, Diego palaa Espanjaan?

Kirjoittaja: — 10/10/2013

Bild-lehden mukaan vuonna 2009 Bundesliigan mestaruuden voittanut VfL Wolfsburg on tosissaan 22-vuotiaan Chelsea-tähden Kevin de Bruynen perässä. Belgialainen ei kuulu Chelsean päävalmentajan Jose Mourinhon suosikkeihin ja lontoolaisten viimeisiä otteluita de Bruyne onkin seurannut katsomon puolelta.

Belgian maajoukkueen keskikenttäpelaajan Chelsea-sopimus jatkuu kesään 2017 saakka, mutta jo viime kaudella hän pelasi lainalla Bundesliigassa. Werder Bremenin paidassa syntyi tuolloin 10 maalia, mutta nyt lähimpänä nuorukaisen kaappaamista sanotaan olevan Wolfsburgin.

Diegolle ei aiota tarjota jatkoa

Bildin saamien tietojen mukaan Wolfsburg haluaisi de Bruynen riveihinsä jo tammikuussa. Siirron toteutuessa kokeneesta ja kallispalkkaisesta brasilialaisesta Diegosta oltaisiin valmiita luopumaan tämän sopimuksen umpeutuessa tulevana kesänä. Bildin mukaan Diego tienaa Wolfsburgissa 8 miljoonaa euroa per kausi, ja hänen tilalleen katsotaan mieluummin edullisempaa vaihtoehtoa.

Wolfsburgin manageri Klaus Allofs ei kommentoi asiaa Bildille suoraan, mutta antaa ymmärtää, että Diegosta aletaan olla valmiita luopumaan.

– Meidän pitää aina ajatella ensisijaisesti joukkueen kehityksen ja koko seuran etua, Allofs tyytyy sanomaan.

Vielä pidemmälle menee Wolfsburgin valmentaja Dieter Hecking, joka painottaa Wolfsburgissa suunnanmuutospelin tärkeyttä.

– Sopiiko pelaaja haluamaamme pelityyliin? Olemmeko liian riippuvaisia Diegosta, jos rakennamme koko systeemimme hänen varaansa? Nämä kysymykset meidän pitää itsellemme esittää, Hecking maalailee.

Atléticon edustajat jo neuvottelemassa siirrosta

Espanjalaisen AS-lehden mukaan 28-vuotiaan Diegon uusi koti voisi löytyä Madridista ja Atlético Madrid onkin jo tällä viikolla Saksassa keskustelemassa brasilialaisen kanssa siirrosta. Diegon managerina toimiva isä Djair Cunha vahvistaa keskusteluyhteyden.

– Viime aikoina olen käynyt keskusteluja Atlético Madridin kanssa. Tietääkseni keskiviikkona seuran presidentti oli Saksassa keskustelemassa Wolfsburg-johdon kanssa. Atlético on aina ollut Diegoon hyvin kiintynyt, manageri-isä vahvistaa.

Djair Cunhan mukaan Atlético pyrkii allekirjoittamaan Diegon kanssa sopimuksen jo tammikuussa, sillä tuolloin hänellä on oikeus alkaa neuvotella minkä tahansa seuran kanssa. Atlético olisi hänen mukaansa valmis maksamaan Wolfsburgille pienen kompensaation siitä, jos sopimus voidaan hieroa valmiiksi jo ennen kesää.

Diego on saanut tarjouksia myös kotimaansa suurseuroilta Flamengolta ja Botafogolta, mutta nämä eivät osoittautuneen taloudellisesti tyydyttäviksi. Manageri-isän mukaan myös eräs seura Yhdistyneistä Arabiemiraateista teki Diegolle rahakkaan tarjouksen, mutta sen aika ei ole vielä. Perheessä ollaan tyytyväisiä Euroopassa esiintyvään kysyntään ja isä arvioikin poikansa pelaavan Euroopan kentillä vielä seuraavien neljän vuoden ajan.

loading comments...