Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Siirtopommi putoamassa: Palaako Diego Atlético Madridiin?

Kirjoittaja: — 31/01/2014
Tagit:

Siirtoikkunan sulkeutumiseen on aikaa enää muutama tunti, mutta Saksasta ja Espanjasta kantautuu huhuja vielä yhdestä jättisiirrosta. Useiden medialähteiden mukaan Wolfsburgin pelintekijä Diego on lähellä sopimusta Atlético Madridiin. Kickerin mukaan siinä on syy siihen, miksi brasilialainen ei matkustanut joukkueensa mukana Gelsenkircheniin huomista Schalke-peliä varten.

– Keskustelemme siirron mahdollisuudesta, mutta mikään ei ole vielä varmaa, Diego kommentoi Kickerille.

Diegon sopimus umpeutuu kesällä eikä jatkosopimusneuvotteluissa ole kauden aikana edistytty. Näin siirto tammikuun aikana on ainoa mahdollisuus sille, että Wolfsburg voisi 28-vuotiaasta taiturista jotain netota. Huhupuheiden mukaan keskusteluissa liikutaan n. 1,5 miljoonan euron siirtokorvauksen tuntumassa.

Diego pelasi Atlético Madridin paidassa myös kaudella 2011-2012 ja viimeisteli maalin loppuottelussa seuran voittaessa Eurooppa-Liigan. Diegon kerrotaan viihtyneen Madridissa erinomaisesti ja haaveilleen lainan muuttamisesta pysyväksi siirroksi.

Diego on ollut Wolfsburgissa erinomaisen tärkeä pelaaja, mutta seura on valmistautunut hänen lähtöönsä hankkimalla Kevin de Bruynen Chelseasta. Lisäksi Maximilian Arnoldin kehitysharppaus on edesauttanut suositusta kikkataiturista luopumista.

Jos Diegon siirto vielä viime metreillä toteutuu, jättää hän joka tapauksessa jälkeensä ison aukon niin Bundesliigaan kuin Wolfsburgiinkin, 77 Wolfsburgissa pelaamassaan Bundesliiga-ottelussa brasilialainen on tehnyt 19 maalia ja alustanut yhtä monta. Vieläkin tehokkaampi hän oli pelatessaan Werder Bremenissä vuosina 2006-2009, sillä pohjoisen pojille Diego ampui kolmen kauden aikana 38 maalia.

loading comments...