Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Srdjan Lakic siirtyy Kaiserslauterniin

Kirjoittaja: — 31/01/2014

Eintracht Frankfurtissa vähäiselle vastuulle jäänyt kroaattihyökkääjä Srdjan Lakic siirtyy kakkosliigan nousutaistelussa olevaan Kaiserslauterniin. Siirtokorvausta “Punaisten paholaisten” ei tarvitse maksaa, sillä Lakic purki voimassaolevan sopimuksensa niin Wolfsburgin kuin lainaseuransa Eintrachtinkin kanssa.

Kaiserslautern on Lakicille entuudestaan tuttu paikka, sillä hän kantoi seuran värejä myös vuosina 2008-2011, kahta Hoffenheimissa ja Wolfsburgissa vietettyä puolivuotisjaksoa lukuun ottamatta. Frankfurtissa Lakic ehti viipyä noin vuoden. Tämän kauden Bundesliigassa hän esiintyi kahdeksassa ottelussa, tultuaan joka kerta kentälle vaihdosta. Seitsemän Eurooppa-Liigan ottelun saldoksi jäi kaksi maalia.

Kaiserslauternissa kokenut 30-vuotias kroaatti otetaan varmasti lämpimästi vastaan, sillä Lakic on ampunut joukkueelle peräti 35 maalia 80 ykkös- ja kakkosbundesliigassa pelaamassaan ottelussa. Tuore sopimus kattaa vain tämän kevään, mutta siinä on optio ensi kaudesta.

– “Olen hyvin onnellinen palatessani jälleen FCK:n riveihin. Kaiserslautern on kotikaupunkini Saksassa ja olen vakuuttunut siitä, että saavutamme yhdessä menestystä ja palaamme takaisin Bundesliigaan, Lakic lupaa Kaiserslauternin kotisivuilla.

loading comments...