Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Srdjan Lakicin penkkikomennukset käyvät miehelle kalliiksi

Kirjoittaja: — 01/01/2014

Toisen onni on toisen epäonni. Tsekkihyökkääjä Vaclav Kadlecille siirto Eintracht Frankfurtiin elokuun siirtoikkunassa teki todella hyvää, mutta 30-vuotiaalla kroaattikärjellä Srdjan Lakicilla on vaikeampaa.

Lakic saapui Frankfurtiin lainasopimuksella Wolfsburgista viime tammikuussa. Kevätkauden aikana mies nautti jokseenkin säännöllistä peliaikaa ja onnistui myös neljä kertaa maalinteossa.

Syksy on kuitenkin ollut nihkeä, sillä Bundesliigassa hän ei ole mahtunut joukkueensa avauskokoonpanoon ainuttakaan kertaa ja hyvin usein koko peli on vierähtänyt verkkarit jalassa. Eurooppa-Liigassa avauksen paikka on hellinnyt kolme kertaa ja tuloksena on ollut kaksi maalia.

Bild on paljastanut, että taloudellisessa mielessä takkuinen syksy on käymässä kroaatin kukkarolle kalliiksi. Lakic joutui jo leikkaamaan 2,6 miljoonan vuosiansioitaan siirryttyään Frankfurtiin, mutta lisäksi suuri osa nykypalkasta on sidottu ottelutilastoihin ja menestysbonuksiin. Paikka vaihtopenkillä maksaa Lakicille aina selvää rahaa.

Jo seurasiirto pudotti miehen tulotasoa puolella miljoonalla, mutta pelaamattomuus uhkaa nostaa Lakicin vuoden rahalliset tappiot jopa miljoonaan euroon. Sosiaaliturvaan ei kroatialaisen tarvitse tukeutua, mutta oma vaikutuksensa jatkuvilla penkkikomennuksilla on.

loading comments...