Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Palaako Miroslav Klose Kaiserslauterniin?

Kirjoittaja: — 15/10/2013

Saksan maajoukkueen kaikkien aikojen maalipörssin kärkipaikan yhdessä Gerd Müllerin kanssa jakava Miroslav Klose on vihjaissut italialaiselle Gazzetta dello Sportille mahdollisesta paluusta Saksaan ja ensimmäiseen bundesliigaseuraansa 1.FC Kaiserslauterniin. Päätöksen ensi kauden seurastaan maalitykki aikoo tehdä tulevien kuukausien aikana.

– Olen saanut kaksi tarjousta USA:sta. Saattaisin kuitenkin palata myös Kaiserslauterniin, jossa urani aloitinkin. Päätän asian lähikuukausien aikana, Klose kommentoi lehdelle.

Mahdollista on myös, että Klose jatkaisi ensi kaudellakin Italiassa, sillä Lazio on ilmaissut halukkuutensa jatkosopimuksen tekemiseen. Tällä kaudella Klosea pitää Lazio-tehtävien lisäksi kiireisenä tutusti myös maajoukkue. Lokakuun MM-karsintapeleistä hän oli jalkatulehduksen takia sivussa, mutta näillä näkymin Joachim Löw kaavailee 35-vuotiaasta pelimiehestä ykköshyökkääjäänsä vielä tulevan kesänkin MM-kisoihin.

Klose pelasi Kaiserslauternissa vuosina 1999-2004 120 bundesliigaottelua ja teki seuralle 44 maalia. Mikäli Klose päättäisi palata Kaiserslauterniin, saisi Alexander Ring rinnalleen todella nimekkään ja kovan pelurin. Kaiserslautern himoaa palavasti paluuta Bundesliigaan kahden vuoden tauon jälkeen. Tällä hetkellä seura on kakkosbundesliigassa neljäntenä vain kolme pistettä sarjakärkeä perässä.

loading comments...