Kaiserslautern tipahti niukasti cupissa Leverkusenille – Ringille täydet minuutit

Kirjoittaja: — 03/03/2015

Saksan Cupissa pelattiin tiistaina alkuillasta kaksi ottelua. Alexander Ringin edustama 1.FC Kaiserslautern taisteli urhokkaasti BayArenalla, mutta Leverkusen osui kahdesti jatkoajalla, ja eteni jatkoon. Toisessa ottelussa Hoffenheim tiputti Aalenin.

Ring oli Kaiserslauternin avauskokoonpanossa keskikentän keskustassa, ja mies pelasi lopulta täydet 120 minuuttia.

Reilun puolen tunnin kohdalla suomalaiselle avautui tilaisuus viedä vierailijat johtoon. Erikoistilanteen jälkitilanteesta pallo pomppasi takatolpalla kytänneelle Ringille, mutta Bernd Leno poimi suomalaisen puskun aivan maaliviivan tuntumasta.

Paine siirtyi hiljalleen Kaiserslauternin maalille, mutta Marius Müller venyi useaan loistotorjuntaan.

Jatkoajan alussa Leverkusenin maali roikkui ilmassa. Karim Bellarabi pommitti noin 25 metristä ylärimaan ja hetkeä myöhemmin Ömer Toprak laukoi vain muutamia senttejä tolpan juuresta ohi.

Lopulta pallo päätyi verkon perukoille. Tapa, jolla maali tuli ei ollut järin yllättävä. Hakan Çalhanoğlu pamautti vapaapotkun reilusta 20 metristä oikeaan alakulmaan.

Lopullinen ratkaisu syntyi seitsemän minuuttia ennen päätösvihellystä. Stefan Kießling pääsi toppari Willi Orban ja maalivahti Müllerin sekoilun ansiosta niittaamaan pallon tyhjään verkkoon.

Hoffenheim voitti toisessa samaan aikaan pelatussa ottelussa VfR Aalenin vieraissa maalein 0-2. Maaleista vastasivat Eugen Polanski ja Kevin Volland.