Dortmund ja Bremen palasivat Saksan cupissa voittojen tielle – Hertha ja Hannover tippuivat

Kirjoittaja: — 28/10/2014

Saksan cup tarjosi yllättäviä tuloksia tiistai-iltana. VfR Aalen pudotti Hannoverin ja Hertha Berlin lähti laulukuoroon häviämällä 3. Bundesligaa pelaavalle Arminia Bielefeldille rangaistuspotkukilpailussa.

Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Aalen vastasi illan ensimmäisestä yllätyksestä. Hannoverin Ceyhun Gülselam sähelsi noin 25 minuutin pelin jälkeen pallon omaan maaliin, ja toisella puoliajalla kotijoukkueen Michael Klauß räjäytti pankin iskemällä päätösnumeroiksi 2-0.

Hertha ei saanut 120 minuutin aikana Bielfeldin kuparista rikottua. Pilkkukisassa Julian Schieber ja Sandro Wagner tohelsivat omat laukauksensa, ja Arminia Bielefeld paineli jatkoon.

Illan kenties suurin yllätys nähtiin, kun Lounaista Regionalligaa pelaava Offenbacher Kickers pudotti 2. Bundesligan Karlsruher SC:n. Ottelun ainokaisen teki Benjamin Pintol noin tunnin pelin jälkeen.

Viktor Skrypnykin ensimmäinen peli Werder Bremenin peräsimessä sujui mukavasti, kun joukkue päihitti Chemnitzer FC:n maalein 0-2. Maaleista vastasivat Fin Bartels ja Franco Di Santo.

Borussia Dortmund jyräsi tiensä jatkoon St.Paulin kustannuksella. Joukkueen peli-ilme oli selvästi parantunut viikonlopusta, ja se pisti ottelun pakettiin jo ensimmäisellä puoliajalla. Ciro Immobile viimeisteli komean kuvion päätteksi Shinji Kagawan syötöstä illan ensimmäisen. Immobile itse toimi syöttäjänä, kun Marco Reus teki juuri ennen taukovihellystä lukemiksi 0-2  Kagawa kaunisteli ottelun lopussa päätösluvuiksi 0-3.

Myös Kaiserslautern jatkaa seuraavalle kierrokselle. Joukkue päihitti Greuther Fürthin maalein 2-0. Dybano Dresden puolestaan tiputtu Bochumin jatkoajalla maalein 2-1. Mikael Forssell vaihdettiin kentälle 99. minuutilla.

Myös FC Köln oli lähellä tippua, kun se tahkosi Duisburgin vieraana 120 minuuttia ilman maaleja. Köln pelasi viimeiset 50 minuuttia miehen vajaalla, kun Sławomir Peszko ajettiin ulos. Lopulta paremmuus ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa. Kölnin sankariksi nousi maalivahti Timo Horn, joka torjui kaksi pilkkua.