Dortmund ja Freiburg painelivat Saksan cupin puolivälieriin – Reus sai iskun polveensa

Kirjoittaja: — 03/03/2015

Tiistai-iltana pelattiin Saksan cupia neljän ottelun verran. Alkuillasta jatkoon etenivät Bayer Leverkusen ja Hoffenheim. Myöhemmissä otteluissa Dortmund päihitti vieraissa Dynamo Dresdenin maalein 0-2, ja SC Freiburg tiputti 1.FC Kölnin.

Dresdenissä ensimmäisen puoliajan merkittävin tapahtuma oli Marco Reusin loukkaantuminen. Reus sai kovan iskun polveensa, ja Jürgen Klopp joutui vaihtamaan miehen pois kentältä. Alustavien tietojen mukaan kyseessä olisi vain puujalka, mutta Dortmund ei ole antanut vielä virallista lausuntoa.

Voittomaali syntyi toisen puoliajan alussa. Dresdenin laitapuolustaja Michael Hefele antoi järkyttävän harhasyötön suoraan Ciro Immobilelle, joka pääsi vastakkain maalivahdin kanssa, eikä italialainen erehtynyt.

Sama mies osui toistamiseen aivan ottelun viimeisillä hetkillä.

Toisessa samaan aikaan pelatussa ottelussa SC Freiburg päihitti kotonaan FC Kölnin maalein 2-1. Kotijoukkue ratkaisi ottelun hyvissä ajoin. 18.minuutilla Anthony Ujah puski pallon kulmapotkusta omaan maaliin.

2-0-osuma syntyi heti perään. Freiburg riisti pallon omalla puoliskollaan ja puhkoi viidellä syötöllä Kölnin puolustuksen hajalle. Lopulta Vladimír Darida harhautti maalivahdin ja pisti pallon tyhjään häkkiin.

Lainapelaaja Deyverson onnistui vielä kaventamaan 89.minuutilla, mutta Freiburg paineli jatkoon.

Neljännesvälierien muut ottelut pelataan keskiviikkona.