Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

SportBild: Werder Bremen Miroslav Klosen kintereillä

Kirjoittaja: — 14/01/2015

Werder Bremen on hankkimassa riveihinsä kovan luokan paluumuuttajaa, kun seurajohto ilmoitti SportBildille kiinnostuksensa Miroslav Klosea kohtaan. 36-vuotiaan maalipyssyn sopimus Lazion kanssa päättyy tulevana kesänä.

– Jos Klose on kaupan olemme tietenkin kiinnostuneita. Hänellä on hyvä maine Bremenissä, seurapomo Thomas Eichin kertoi SportBildin haastattelussa.

MM-historiassa eniten maaleja tehnyt Klose pelasi vuosina 2004-2007 Bremenissä. Yhteensä 131 ottelussa saksalainen paukutti 63 maalia.

Werder Bremenistä Klose siirtyi Bayern Müncheniin. Heinäkuussa 2011 mies vaihtoi nykyiseen seuraansa Lazioon, missä saksalainen on heilutellut verkkoja yhteensä 44 kertaa. Viimeiset kaksi vuotta Italiassa ovat olleet vaikeampia. Tällä kaudella Klose on onnistunut vain kolmesti.

Klose lopetti 13 vuotta kestäneen maajoukkueuransa kesän MM-kisoihin.

Toimittajan sana

Vaikka ikä alkaa jo painaa, on Klose edelleen pelimies. Werder Bremen kaipaakin vahvistusta hyökkäysosastolle, sillä Franco Di Santo on loukkaantuneena toistaiseksi. 19-vuotias Davie Selke on esiintynyt edukseen, mutta nuorukaisesta ei yksin ole vielä ottamaan vastuuta Bremenin maalinteosta.

Bremenissä ei kylvetä rahoissa, joten Klosen palkka on tietenkin merkittävä kysymys. Mies varmasti halutaan seuran organisaation uran jälkeenkin, joten palkkaneuvotteluissa saatetaan antaa hieman siimaa. Siirtosumma tuskin kohoaa taivaisiin. Kesällä saksalainen liikkuisikin sitten ilmaiseksi.

loading comments...